# 8770, Vichny   12.01.2012 22:45:52

Довелося колись попрацювати в молочнiй промисловостi, так от - пiдтверджую, що молоко українське є дуже хуйове по бiлково-жировим показникам. І воно ще й дороге, бо корiв тримати невигiдно, нi селянам, нi фермам, їм вигiднiше на м`ясо їх пустити.
Тому й сири зараз дорожчi м`яса, до речi.
А от то шо у сири додають пальмову олiю - повна маячня! Навпаки, одним з етапiв виробництва сиру є знежирювання! І вершкове масло є побочним продуктом виробництва сиру, щоб ви знали.
Тому, мiж iншим, масло треба купувати тiльки того виробника, що робить сири - наприклад, Шостка, Славiя. Їм точно нецiкаво масло бадяжити - їм би позбутись його якось :)

Copyright ©2011, Гостевая 29 Сектора