# 33656, Vichny   05.10.2012 09:51:56

33623,

Цитата:
тебе могу посоветовать взять регламент еврокубков, здравый смысл и заняться несложной аналитикой. MS Excel тебе в этом поможет.
Ответь на 3 простых вопроса.
1) За какое место в ЧУ должен бороться ВКДК.
2) На сколько должен увеличиться рейтинг УЕФА страны, чтобы ВКДК это ощутил на себе. Какие результаты суммарно должны демонстрировать клубы Украины для такого достижения?
3) на сколько должен уменьшиться рейтинг УЕФА страны, чтобы ВКДК это ощутил на себе. Какие результаты суммарно должны демонстрировать клубы Украины для такого достижения?
Путем несложных математических преобразований ты очень скоро придешь к выводу что очко туда/очко сюда... до одного... очка. Для нашего клуба. А если кого-то прет болеть за кротов или гандонов, чтобы абстрактная таврия или петушки играли в ЛЕ -- то это его интимное решение. но не стоит предъявлять другим отсутствие такой пидарастии как непатриотизм и прочую хуйню.
Джексон,

По-перше, припиняй свій менторський тон, невже ти так і по життю спілкуєшся? Не заїбало відчувати себе таким собі суперкотом, який навіть MS (sic!) Excel знає?
Ну а тепер по суті.
Перше питання. Якщо ти під ВКДК маєш на увазі Динамо Київ, то моя відповідь тобі буде - за перше і тільки за перше. Це я тобі як людина, що народилася і прожила все своє життя в Києві кажу, і яка вболіває за цей клуб вже 26 років (відлік вболівання веду від дати першого самостійного відвідування стадіону, мене завжди смішила хуйня тіпа - я балєльщік Дінамо с раждения, міня папа на стадіон прінасіл!").
Да і ще. Що таке "ВК"? "Вєлікій клуб"? А в чому, власне, велич? В кубках 75 і 86 років? Так ці кубки багато клубів вигравало, невже всі вони кличуть себе "Великими"? Здається мені, це якесь мавпування з кацапів, ті теж себе кличуть "Вєлікій клуп спартак масква".
Добре, це я відволікся, тепер по суті твоїх питань номер 2 і номер 3, що в принципі, одне і теж саме.
Зараз буде многабукав, соррі.

Отже, з 2009 року рейтинг клубу складається з власне очок, що набрав клуб за останні 5 років в єврокубках (2 за перемогу, 1 за нічию в основних сітках турнірів, плюс бонуси і очки за кваліфай) ПЛЮС 20% від рейтинга країни.
Рейтинг клубу впливає на посів. Наприклад, цього року рейтинг ДК складав 62.026 і це дозволило нам сіятись з 2-ї корзини Ліги Чемпіонів. Якби рейтинг був би менше ніж 61.420, то сіялись би ми з 3-ї.
Посів ЛЧ 2012/2013
Різниця склала усього 0,606.
В минулому році рейтинг країни додав до власне динамівського рейтингу 1,55 очок - Клубні коеффіцієнти 2011/2012
В цих 1,55 внесок Динамо - 6/6*20% = 0,2
Тобто інші клуби додали до загального динамівського рейтингу 1,55-0,2 = 1,35 очок.
Якби цього не було, то Динамо сіялося б з 3-ї корзини.
Можна казати, що у ЛЧ що 2-а, що 3-я корзини - пох. Всі всіх можуть вдерти, доведено БАТЕ :)
Але все ж таки ймовірність отримати слабшого суперника, якщо жеребишся з 2-ї корзини - більша.
І ще. В минулому чи позаминулому році, в кваліфаї, Динамо було сіяним, але з найменшим рейтингом. Тобто ще б на кілька сотих балла менше ( ціна пари перемог Дніпра та Металіста), і Динамо було б несіяним, а в кваліфаї це важливо...

Тепер про місця в рейтингу. Так, якщо брати чемпіонство, то майже пох яке місце в рейтингу у країни, з 7-го по 12-те попадаємо відразу в групу Access list
А якщо впадем нижче 12-го? Тоді навіть чемпіон починатиме з кваліфаю. Скажеш, неможливо таке? Румуни, певно, теж так думали у 2010

Рейтинг 2012
Рейтинг 2010

Ну і згоден з Боббом 33631 - крім кількісних показників тут все-таки присутні і якісні, незважаючи на тотальну донецьку домінанту в кабінетах.
Так що як бачимо, рейтинг країни - не тільки для того, "чтобы абстрактная таврия или петушки играли в ЛЕ"
І останнє. Хто колись тобі, чи Фунтіку з ОНом "предъявлял отсутствие такой пидарастии" як підтримка Дніпра чи Металліста в ЄК? Хтось вас "обращает в свою ебаническую веру"? Якщо хтось вас примушує, то покажи, де саме і як саме?
Це тільки ви чомусь метушитесь та кидаєте образи на кшталт "пєдєрастії", "очкодрочєрства" та "єбанічєской вєри".
Не красить це вас ні фіга.

Copyright ©2011, Гостевая 29 Сектора