# 149801, petr_gzh   22.07.2023 20:21:30

З задоволенням прочитав якоби "дискусію" про дрони на обсілфі.

Одразу видно, що дописувачі ніхуя на виробництві жодного разу не працювали та основне їх дозвілля це піздьож 24/7.

1. Кому треба самі збирають FPV дрони ручками і ніякий МО, генштаб та укроборонпром їм непотрібні.
а потрібні лише запчастини.

2. У червні 2023 долучився до пошуку запчастин. Запчастини усі кітайські і деяких з них взагалі немає в Україні, деякі не постачають в Європу самі кітайці бо розуміють куди це все іде, а деяких позицій залишилося десь 3 ітого.
Щось іхало до України через Європу, а в Європу через Австралію з Китаю, а це займає місяці.

3. Нічого з того списку неможливо виготовляти в Україні, мабуть лише пластикові гвинти. Бо це саме простіше у виробництві - пресформа, лиття, але все одно потрібен масштаб замовлень

В мене були сподівання, що дуже прості акумулятори ми можемо - але ні. Це високострумові сучасні акумулятори. Це непросте виробництво, треба знати мати формули хімичного составу, все інше теж не банальне лиття.

Не кажучі вже про оптику.

4. Ніякий Укроборонпром ніколи в житті не укладе контракт на закупівлю 100 запчастин для дронів у Китаю. Бо тут же Китай укладе контракт на продаж 100 000 запчастин до Росії. Про це вам ніхто не доповість, але ідіотам це зовсім не зрозуміло

В них завжди щось береться з ніоткуда - хоп і у Укроборонпрому виникнуть дрони на запчастинах з Кітаю.
Дебіли блядь.

Мабуть ця ж сітуація і у Європи - ніхто не буде купувати офіційно запчастини з Китаю до дронів. А Китай оці всі запчастини гонить до хуйла. Але мовчки.

Copyright ©2011, Гостевая 29 Сектора