# 149633, petr_gzh   21.08.2022 00:15:06

Це дуже просто на прикладі інженера якщо зазирнути у англійську вікіпедію.

Інженери , як інженери -практики , — це професіонали , які винаходять , проектують , аналізують, будують і випробовують машини , складні системи , конструкції , гаджети та матеріали для виконання функціональних цілей і вимог, враховуючи при цьому обмеження, накладені практичністю, регулюванням, безпекою та вартістю.

Робота інженерів утворює зв’язок між науковими відкриттями та їх подальшим застосуванням для потреб людини та бізнесу та якості життя

Професійний інженер компетентний завдяки своїй фундаментальній освіті та підготовці застосовувати науковий метод і світогляд для аналізу та вирішення інженерних проблем.

Його/її робота переважно інтелектуальна та різноманітна, а не рутинного розумового чи фізичного характеру. Це вимагає прояву оригінальних думок і суджень, а також здатності контролювати технічну та адміністративну роботу інших.

Якщо порівняти з дуже голосними окремими дописувачами з сусіднього вельмиповажного гесту, то вони не роблять наукових відкриттів, не використовують науковий метод (що це таке вони взагалі не розуміють), аналіз (яким хизуються) для них це взагалі недосяжний космос, інтелект це не копі-паст фейсбука, прояв оригінальних думок і суджень взагалі не знайдено, усі їх думки з одніх та тих же ресурсів з фейсбуку. вони ж говорять одними та тими же буквами, слово за словом звідти.

Дяденьку, відпустить мене будь ласка, мені дуже потрібно іншим займатися.

Copyright ©2011, Гостевая 29 Сектора