# 149626, petr_gzh   19.08.2022 22:41:25

Та що ж таке, я знову не можу. Дуже слаба людина, що ж робити

та ж не москаль( )
№ 1643996 вiд 2022-08-19 23:17:05

щодо висерів подібних до LAZY
№ 1643868
ви не звертали уваги, що абсолютна більшість подібного пишеться в агресивно-високомірному,хамсько вульгарному стилі, характерному для москальської "культури", як і всі їхні аргументи про "дроченіє на пороха", що не може зрозуміти, що "порохобот" це просто позиція , яка базується на аналізі відбуваючихся подій, а не на ненависті до нього , вкладеної в черепну коробку зе-фанів з ящика тв.


Вже не перший раз чую від порохоботів "ми будемо судити Зе по ділам його, тобто по аналізу подій, а не по фейсбуку". Але є одне але. Де аналіз подій, а де порохоботи.

Наприклад Воха пише "Я розумію затиканння дірок і на перших порах усього. Але ж пів року. Пів року восьмирічної війни. Час братись до діла профі. Не?"

Ні, Воха, ні. Якщо б ти мав розум ти схильність до аналізу ти б зрозумів, що отримати профі да ще на потрібну посаду то дуже та дуже рідкісне явище, майже як виграти у лотерею. Бо профі на свому місці це щось з космосу. Вас взагалі оточують не профі майже усюди. Вам хамили у ресторанах, їжа гівно, софт гівно, ваши боси гівно, все гівно, тому що аматори, і ви гівно.

Якщо б профі були би завжди та на потрібному місті, то вохи, вурдалаки, олми, sk, та ж не москалі сосали би мовчки хуя та були би бомжами.
Тому суко мовчить, бо якщо будуть профі кожен на своєму місці, то ви нахуй нікому не будете потрібні.

Вас беруть тому що ви не профі і платять вам як не профі. Усі знають, що ви ленющі тупі істоти.

А от як обрати профі - це дуже важко. Стів Джобс обрав чувака з Пепсі який здавався профі, але ж Джобса й звільнив. І таке буває. І кожен з вас з себе зображає профі, а є тупим аматором.

Не йобнітсь о кафель на ніч. Солодкого сну, аматорниє підори.

Copyright ©2011, Гостевая 29 Сектора