# 149623, petr_gzh   19.08.2022 00:49:03

А ще, наостанок.
Чому саме причіпився до "усі їм винні" - тому що це головна ознака, що людина у стані жертви. У цьому стані людина не може активно діяти взагалі, їй конче потрібно щоб було сухо, тепло та комфортно. Нічого не нагадує?
Все на що здатна людина у цьому стані - це щось поїсти та нацарапати на клаві, як їй хтось винен і так кожного дня. Виходу немає (с)

І саме за це вони лютою ненавистю ненавидять Арестовича, який дуже розумний, освічений та талановитий чувак, з приколами звичайно і працює як скажений віл. І як вийти з цього стану він і розповідає у своїх лекціях.

Він намагається з них людей зробити. А вони його бояться як чуми та ржуть у надії відігнати небезпеку для себе, але ж вона крадеться до них з посмішкою хижою.
Навіть його тролінг щодо президенства призвів до дикунської реакції.

До речі, москалів десь так вважаю 90 відсотків тих, яким світ усе винен.
Це можливо і є та риса, яка відділяє цивілізований світ від іншого.
В нас вважаю десь відсотків 30-40.

Ось про це і каже Арестович, що український панхатизм - не заважайте мені скиглити у моїй хаті скраю - це повна фігня і це до москалів.
Звідки ми вирвемося обов'язково та нам ще керувати їми. Але ж як керувати, якщо обсілф такий же? Вони ж будуть скиглити разом, а не діяти, інакше ніяк.

Все, з мене досить клаву топтати. Для цього є спеціально навчані люди на обсилфі.

Хіба ревуть воли як ясла повні?

Copyright ©2011, Гостевая 29 Сектора