|
Вічний, та річ взагалі не у цьому. Річ у тому, що те що класифіковано це має граничні межи, наприклад неможливо випускати пілзнер та зробити його за 15 діб (якщо я не помиляюсь) або хміля раза так у два менше хуйнути. А те що не класифіковано не має ніяких граничних меж вгазалі, бо це чиста творчість та совість виробника.
Ти би дуже здивувався якщо тебе налити одне и те саме щось з твого переліку відомих марок для порівняння 5 років тому і зараз. Можна легко знизити відсоток жирів у маслі і никто не помітить різницю, бо це загальний смак - він не має гострих кутів, зникнення яких можна помітити одразу. І ци рецепти некласифікованого пива - рухливі, завтра вони будуть іншими, а в яку сторону? Та звісно ж в яку. В напряму бабла.
|