Вічний, лагером звється вся ссанина низового бродіння, тобто все що не підпадає під інші більш конкретні визначені типи наприклад пілзнер. Лагер це 80-90% мирового виробництва пива низового бродіння (Вольфанг Кунце Технологія солоду та пива, стр. 718)
тобто пиво яке не має чітко виражених властивостей. Якщо щось там накалампуцали у чані и воно тут же не скисло, то це як мінімум лагер.
Це ж треба було вигадати "mass-market Eurolager"
Хуєєвролагер.
Передавай вітання твоіїм пивним маркетологам.
І ви блядь не порівнюйте ії с крафтовим. Звісно ії не можна порівнювати, бо то ссанина, вона і пивом є тільки тому що більш похоже на пиво, а не на віскі, і сситься як пиво, а не як віскі.
|