|
135498,
Акела,
Я прошу не чіпати макартур своїми чистими сінглмолтовськими руцями. На той час, не зважаючи на те шо тут пише в 135502,
petr_gzh, який видать його не куштував, а знає лише зі слів дурга, макартур був самим якісним пійлом серед різного роду водяр, конін і прочої гидоти. Можу сказати, шо після розпиття макартуту голова ніхуя не боліла, на відміну віждрозпиття самої кращої тодішньої водяри в тому ж самому ціновому діапазоні +50%.
І взагалі, пиздіти - не макартур пити. Хто макартур не пив - нєхуй пиздіть. всі інші - велкам до клубу :) А то вийобуюцця тута зі всякими сінглмолтами. Оно вчені хіміки (Главврач!!!!!! Ау! Ти де????!!!!!) кажуть, шо будь-яка спиртова гидота з вмістом спирту від 40об.% хабиває нахуй всі смакові рецептори, і всі смакові якості міцних нопоїв то чистої води уява :) комусь після хімічного опіку спиртом ввижаюця нотки дубу, комусь вишні а комусь і гівна. І це все один і той той же напій з одної і тої ж пляшки.
ЗІ. за пілімєні і прочі баодзи - під них іде все шо завгодно :) навіть злобна китайська 50градусна водяра. правда хуйово йде. настояна на ягодах годзі - йде вже значно краще.
|