КПК

Показати повну версію : Мультивіза у Голландію. Нід хелп!


Shahey
26.05.2012, 09:10:28
Відразу зазначу, що шансів у мене отримати мультік у голландців небагато. Але. Можливо існують які шпаринки/хитрощі/напівправди :)) у цьому процесі, що дозволяють хоч якось збільшити шанси на отримання сабжу.

Отже, опишу ситуацію.

В Амстері проживає рідна сестра, громадянка Голландії. Бував у неї двічі - 2009, 2010 рр. Отримував візи (звичайно, одноразові) у голландців на підставі виклику від сестри. Умови перебування не порушував (приліт/відліт - усе в заявлені строки). 2010 році умік умівк увімкнув дурня і в анкеті зазначив, що хочу мультик на 5 років)). Сказали йух. Їдеш на термін заявленого перебування.

Зараз планую втретє відвідати планокурів. Сестра має народжувати, але офіційно не перебуває у шлюбі (мля, в них це у моді...цивільний шлюб...). Отже, формально - вона одна виховуватиме дитину. Чи можна це якось завернути так, щоб твердосердні працівники посольства розчулились і дозволили родичу (тобто мені, брату) відвідувати її хоча б найближчий рік-другий з більш-менш прийнятною регулярністю без необхідності щоразу оформляти візи.

Це так, як теоретичний варіант. Перше, що спадає на думку...

Можливо, повторюся, існують інші аргументи для отримання мультивізи у голландців.

Буду вдячний за будь-яку інформацію!

p.s. планую подаватись безпосередньо через посольство. Візовий центр залишим на потім.

Sergbach
28.05.2012, 11:45:10
К сожалению ничего позитивного тут сказать не могу.

Точно такая же ситуация была у моего друга - сестра замужем за голландцем, рожала двойню, у него тоже куча Шенгенов и других сложных виз в паспорте, но до сих пор он никак не может получить мультик у голланцев. Сестра и ее муж звонили в посольство и как могли требовали чтоб ему дали мульти - без результата. В конце концов, он сделал бизнес-мультик в Германию. Так и ездит.

До сих пор только родителям давали мультики без проблем.

Я еще поспрашиваю у знакомых, но, насколько знаю, все мучаются :(

Shahey
28.05.2012, 13:08:26
Sergbach,

дякую!

ну тут, дійсно, шансів мало немає. але чисто для галочки зробимо спробу, а там як буде...

Shahey
16.07.2012, 15:20:12
як і передбачалось, дали одноразову візу виключно на заявлений строк перебування (ну ще плюс 4 дні). от жеж вперті :) нівкакую:) уже 3 голландські візи зібрав (хоча це абсолютно не показник для посольств, я так розумію...).

ну і нах і пох)